Garage

In onze garage, aan de Kramerswei 2 in Koudum, staat een team van hoog geschoolde technici voor u klaar. Zij worden continue geschoold om zelfs de meeste complexe diagnoses te stellen en op te lossen. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit en bieden uw diensten en service die aansluiten bij uw individuele behoeften en wensen. Iedere klant is immers uniek.

Uw voordeel:

  • Prijsopgave vooraf: geen verrassingen
  • Korte lijnen: zodat u direct met uw monteur in contact bent
  • Transparant: wij laten u de vervangen onderdelen zien
  • Flexibiliteit: in overleg zijn wij beschikbaar wanneer het u uitkomt
  • Hoge klanttevredenheid: lees onze reviews wat onze klanten over ons zeggen

AutoSmitkoudum-garage

U kunt bij onze garage terecht voor de volgende diensten:

Onderhoud & Reparatie

Lees meer over welke voertuigen Auto Smit kan onderhouden en repareren met behoud van eventuele fabrieksgarantie.

APK Keuring

Lees meer over de APK Keuring en maak handig gebruik van de APK Reminder, zodat u automatisch door ons op de hoogte wordt gehouden wanneer uw voertuig APK gekeurd moet worden.

Airco Service

Of het nu gaat om airco onderhoud, een airco reparatie of geurbehandeling om nare luchtjes die uit uw airco komen te verwijderen; Bij Auto Smits in Koudum kunt u voor al deze diensten terecht.

Diagnose Stellen

Zelfs het stellen en repareren van complexe diagnoses is voor ons team geen enkel probleem. Onze hoog opgeleide monteurs staan voor u klaar. Ook een prijsopgave vooraf is geen probleem en wij houden u op hoogte van de voortgang wanneer dit gewenst is.

Inbouwen Diversen

Heeft uw voertuig niet alle opties die u graag zou wensen? Geen probleem, wij kunnen namelijk diverse opties voor u inbouwen. Enkele voorbeelden zijn een carkit, navigatiesystemen, parkeersensoren en radio’s.

Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit of misschien een barst? Auto Smit zorgt ervoor dat dit probleem wordt opgelost. Laat ons wel weten of u tegen ruitschade verzekerd bent.

Schadeherstel

Van kleine schades van een winkelwagen tot grotere schades aan uw voertuig. Schade hebben geeft zorgen genoeg. Auto Smit neemt daarom de andere zorgen uit uw handen. Laat uw voertuig weer vakkundig herstellen door Auto Smit. Neem direct contact met ons op en laat ons u helpen.

Banden

Direct zelf banden bestellen of behoefte aan advies op maat? Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden. Ook voor een bandreparatie kunt u bij ons terecht!