Diensten

Onderhoud elektrische auto’s

Auto Smit is op de toekomst voorbereid. Onze monteurs zijn opgeleid om ook uw elektrische auto van onderhoud te voorzien, want net als auto’s met benzine- en of dieselmotoren hebben elektrische auto’s en hybride auto’s ook onderhoud nodig, al is dit compleet anders. Bij een brandstofmotor moeten de olie en filters regelmatig ververst worden. Een

Schadeherstel

Van kleine schades van een winkelwagen tot grotere schades aan uw voertuig. Schade hebben geeft zorgen genoeg. Auto Smit neemt daarom de andere zorgen uit uw handen. Laat uw voertuig weer vakkundig herstellen door Auto Smit. Neem direct contact met ons op en laat ons u helpen.

Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit of misschien een barst? Auto Smit zorgt ervoor dat dit probleem wordt opgelost. Laat ons wel weten of u tegen ruitschade verzekerd bent.

Inbouwen Diversen

Heeft uw voertuig niet alle opties die u graag zou wensen? Geen probleem, wij kunnen namelijk diverse opties voor u inbouwen. Enkele voorbeelden zijn een carkit, navigatiesystemen, parkeersensoren en radio’s.

Diagnose Stellen

Zelfs het stellen en repareren van complexe diagnoses is voor ons team geen enkel probleem. Onze hoog opgeleide monteurs staan voor u klaar. Ook een prijsopgave vooraf is geen probleem en wij houden u op hoogte van de voortgang wanneer dit gewenst is.

Airco Service

Of het nu gaat om airco onderhoud, een airco reparatie of geurbehandeling om nare luchtjes die uit uw airco komen te verwijderen; Bij Auto Smit in Koudum kunt u voor al deze diensten terecht.

Carwash

wassen-auto-smit-koudum

Carwash Koudum

 

Bij Auto Smit zijn alle faciliteiten aanwezig om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Zo beschikken we over een Carwash en een wasbox. Ook van binnen kan uw auto er weer als nieuw uitzien met de krachtige stofzuiger en

Tankstation

tankstation-auto-smit-koudum

Wilt u er zeker van zijn dat u nog met voldoende benzine in uw auto op uw volgende bestemming komt? Geen punt, wij zijn een onbemand tankstation met zeer scherpe prijzen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. U tankt dankzij

Verhuur

Bakwagens

Op dit moment beschikken wij over twee verhuisauto’s. Beide hebben een elektrische laadklep.

De kosten voor de huur bedragen:

 

Halve dag: € 45,00      50 km vrij*       08.00 – 12.30 uur of 13.00 uur – 17.30 uur

Hele dag:   € 85,00      100 km vrij*      08.00 uur – 17.30 uur

 

*Overschrijdt u