Diensten

Auto Smit in Koudum is altijd op zoek om u te voorzien in uw mobiliteitsbehoeften. Dit gaat natuurlijk gepaard met de hoogwaardige service die u van ons gewenst bent. U vindt hier een presentatie van de diensten die wij u kunnen bieden. Staat er niet precies bij waarnaar u op zoek bent? Neem contact met ons, zodat wij op zoek kunnen naar een oplossing voor u. Wij blijven altijd in beweging om in te spelen op uw behoefte.

Autoverzekering

De autoverzekering van BOVAG sluit u gemakkelijk af online op onze website. Met deze autoverzekering bent u altijd verzekerd van de allerbeste BOVAG kwaliteit. Lees hier meer.

CarWash

24 uur per dag gebruik maken van onze Washtec CarWash. U betaalt slechts €0,50 voor 2 minuten gebruik. U vindt alles wat u nodig heeft om uw voertuig weer te laten schijnen.

Garantie

Bij Auto Smit krijgt u BOVAG garantie. Dat biedt u zekerheid bij de aankoop van een auto, bij onderhoud en reparatie en krijgt u gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG. Ook tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer.

Leenauto

Toch behoefte aan vervangend vervoer wanneer uw voertuig bij ons in de garage is? Geen probleem voor ons. De kosten bedragen € 20,- inclusief BTW per dag, exclusief brandstof. Ook voor bedrijfswagens hebben wij passend vervangend vervoer!

Lease Service Center

Auto Smit Koudum is aangesteld als Lease Service Center om uw lease auto te onderhouden. Lees hier welke voordelen dit met zich meebrengt.

Tankstation

24 uur per dag tanken tegen een scherpe prijs! Ons BrandOil Tankstation is gelegen aan de voorzijde van ons autobedrijf en u vindt hier 24 uur per dag service.

Verhuur

Tijdelijk op zoek naar een meubelauto, trilplaat, steenknipper, telescoopkraan of sneeuwkettingen? Bij Auto Smit kunt u deze huren. Reserveer wel tijdig om beschikbaarheid te garanderen. Wij stellen u niet graag teleur, maar zullen altijd proberen te zoeken naar een oplossing.